Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

11/09/2015

Avui fem públic el nom dels alumnes que ens representaran com a Institut durant el Barcelona Pensa, però abans de passar a identificar-los vull transmetre la meva satisfacció per totes i cadascuna de les vostres fotofilosofies. Enhorabona a tots, heu estat una promoció realment exemplar, tant per la quantitat com per la qualitat, tots mereixeu un reconeixement públic, per això a cadascú de vosaltres, representats des del número 1 fins al 60, us dono l'enhorabona per dedicar una part del vostre  temps a fusionar pensament i art,  Resultat d'imatges de molt bé  , gràcies!!!



Les fotofilo seleccionades han estat:

Amb 17 punts tant el post número 7 com el 10, han estat els més votats donada la seva absoluta conjunció de creativitat i pensament!!!

Amb 15 punts el post número 15, i els posts 37, 19 i 1 empatats amb 8 punts.

Els seus autors han estat:

Post 7: Joel Díez Quijorna

Post 10: Mar Sabatés Lorenzo

Post 15: Ana María Carrizosa Portillo.

Post 1: Marta Saiz Moreno

Post 19: MªÀngeles Gómez Matute

Post 37: Sara Martínez Coll


El següent pas serà recollir el vostre guardó a la Facultat de Filosofia -UB-, acte al qual esteu tots convidats, companys, familiar i amics.
Recordeu: dimecres Resultat d'imatges de 18 novembre a les 17.00 a l'aula magna de la facultat ( si necessiteu Ubicació Facultat de Filosofia (UB) ). Allà ens trobarem per a celebrar-ho!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada