Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

11/07/2014

Ja tenim els posts representants de la Mostra FotoFilosofia d'enguany.

El resultat democràtic ha estat el següent:
-Per a la nova promoció de 1r Batxillerat
Post número 7, amb 19 vots
Post número 14, amb 18 vots


- Per al treball de pensament inclusiu d'alumnes Batx-USEE
10è Post amb 13 vots
4t Post amb 9 vots

Ara cal trobar-nos el dimecres 19 de Novembre a les 17.00 a l'acte de lliurament de guardons, a l'Aula Magna (4t pis) de la Facultat de Filosofia, c. Montalegre 6 (al davant del CCCB). Sou tots convidats, seleccionats, participants, companys, amics i familiars.

Ens veiem¡¡¡¡

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada