Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

9/18/2016

Benvinguts al nou curs,
Aquest any inaugurem el curs amb una novetat important i satisfactòria alhora, els alumnes de l'E.S.O també participaran de la FotoFilo però en un altre format, o millor dit, en format ampliat, quant a membres que realitzen el post i perquè donaran una resposta consensuada pels mateixos membres, fent front a tantes vegades que al dia hem de prendre decisions tenint present la consideració dels altres. A diferència dels alumnes de batxillerat els de la secundària obligatòria no optaran per representar-nos en la Universitat de Barcelona durant la setmana del BCNPensa, però en canvi sí que optaran a la mostra en el dia de Sant Jordi, on els grups amb més evolució seran seleccionats, mencionats i premiats "filosòficament".
Els de batxillerat aquest curs tenen un repte una mica ardu, superar la participació de l'any passat....ja es veurà la quantitat i qualitat d'aquesta promoció, això ja està preparat per començar a valorar...
Benvinguts!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada