Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

10/28/2016

Per què hem de marcar-nos objectius a la nostra vida?


IMG_20161015_191818.jpgAquesta imatge representa la situació inicial (el mar), els obstacles (el mur) i l’objectiu (el sol).Perquè a la vida els moments de plaer no ens omplen, per ser feliços hem de créixer com a persones adoptant actituds com per exemple; la capacitat de superar-nos, la saviesa ……..
Dia a dia hem d’esforçar-nos per créixer i anar aprenent  pel camí, perquè l’important a vegades no és la meta, l’important és saber aprofitar els obstacles per aprendre dels errors i les vivències.


 Post 5 de 3r ESO -A, fet per

   ELS ALQUIMISTES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada