Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

1/22/2014

El món de Sofia.


 

-Vull ser tutora, perquè crec que seria una molt bona experiència per a mi i pel noi o noia del qual sigui tutora. Amb aquest projecte podrem créixer i aprendre coses noves, tant ell/ella com jo. Podria  arribar a ser el seu Albert Knox d’El Món de Sofia*. 
Quan era petita fèiem això al col·legi amb nens més petits (p3, p4), i per a ells això era molt important, ja que es sentien més protegits ,doncs si tenien cap problema tenien la certesa de que hi hauria alguna persona que els podria escoltar i ajudar, i per a nosaltres també era molt important perquè ens feia sentir majors i ens ho passàvem bé ensenyant i aprenent coses noves. Per tots aquests motius i molts més, m'agradaria ser tutora.
                           -Alumna de primer de Batxillerat-
*-Llibre de lectura on l’Albert acompanya a la protagonista en el descobriment de la filosofia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada