Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

1/22/2014

Dedicaré els meus cinc sentits.-Tinc 16 anys i estic totalment disposada a posar tot de la meva part per ajudar a aquests nens, i demostrar-los que no estan sols. Estic disposada a fer alguna cosa 10 vegades, 1.000 vegades si cal perquè ells aprenguin alguna cosa nova i així jo aprendre d'ells també.
Perquè ells aconsegueixen obtenir de totes les circumstàncies de la seva vida, coses que els ajuden a créixer com a persones, i que els estimula a seguir aprenent. Dedicaré molt temps en el o ella, li escoltaré, rebrà tota la meva atenció i posaré els meus cinc sentit per poder ajudar-lo i sobretot el recolzaré en tot el que necessiti.
Per tant, espero poder compartir el meu temps amb un d'ells i d'aquesta manera aprendre
                          -Alumna de primer de Batxillerat-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada