Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

10/17/2016

ELS DRETS I ELS DEURES ESTAN RELACIONATS? PODRIEN EXISTIR ELS DRETS SENSE ELS DEURES?

Els drets i els deures sí que estan relacionats perquè tot dret comporta un deure, ja que, per exemple, el dret a votar comporta el deure d'anar a votar; o el dret a l'educació comporta el deure d'anar a l'escola. Un altre exemple és el dret de tenir una casa i el deure de pagar-la, i per poder pagar-la, és necessari el dret de tenir una feina i el deure d'anar a treballar. No poden existir els drets sense els deures, ja que estan relacionats entre si i una cosa repercuteix sobre l'altre.
Post 1-4tA5 ESO -fet per Som filosofia 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada