Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

10/28/2016

La por/vergonya pot condicionar-nos a l’hora d’aconseguir un objectiu?

IMG-20161020-WA0003.jpg

(Noia fent un esforç per aconseguir un objectiu, i la gent, és a dir els companys, rient-se d’ella)

Sí, perquè hi ha moments que sentim vergonya o tenim por a mostrar-nos com som, llavors hem de fer un esforç que ens preocupa.  Pensem que els altres es poden riure de nosaltres i ens afecta el què puguin pensar després, i que tot això l’utilitzin després per fer mal.

Per exemple, quan algú que vol aconseguir un treball, si té  vergonya,  por a equivocar-se  o bé a mostrar-se com realment és, potser no aconseguirà el que vol.
                           
Post 7-3rESOA -fet per
  LA ROSA DELS VENTS
                                

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada