Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

1/20/2014

Dimecres 27 de novembre, acte final de la Mostra de Fotofilosofia a l'aula Magna de la Facultat de Filosofia de Barcelona.
FotoFotoFotoFoto
Els autors de les fotografies seleccionades van ser guardonats. Possiblement molts us preguntareu, en què consisteix aquest premi? Doncs el premi és el més "personal" de tots, la satisfacció d'haver creat, pensat i alhora ser escollit pels meus companys, hi ha quelcom material que superi aquesta vertadera joia?

La mostra de fotofilosofia convida a pensar, i només el fet de pensar ja és un autèntic valor. Enhorabona a tots i totes, enhorabona a aquells que incloeu la reflexió, el pensament, en la vostra manera de ser i de fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada