Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

1/22/2014

Si aconsegueixo un somriure, ja haurà valgut la pena.


-M’agradaria molt.........................M’agradaria poder transmetre tots els meus coneixements, i encara més aprendre de tot el que ells tenen per ensenyar-nos i així tots junts fer un gran treball del qual ens sentim molt orgullosos. Voldria aprofitar aquesta ocasió per ajudar als altres en les dificultats que puguin sorgir. Si aconsegueixo només un somriure, ja haurà valgut la pena.

 


                           -Alumna de primer de Batxillerat-      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada