Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

2/05/2014

Gràcies- Gracias- Merci-Thanks- 謝謝 -ευχαριστίες-


En breus horetes, Dios mediante, s'actualitzarà el que fins ara s'ha anat gestant, projectant; posarem rostres als pensaments, als sentiments i a l'acompanyament. Tutors i tutorands, Batxillerat i ESO-USEE es fusionaran creant pensament, i fent constància d'aquest mitjançant les fotografies transmissores.

Quina il·lusió! Per fi arriba la primera trobada! Seria molt egoista per part meva no compartir l'alegria que es respira a les classes al voltant d'aquest acompanyament i activitat compartida, els ulls els hi desprenen una lluentor especial, l'esperança en poder ser suport, la confiança en el seu acte, l'entusiasme els omple de vitalitat.....
Alhora, destaca  l'entranyable grup il·lusionat, realçant d'ells el seu somriure en saber i recordar que compartiran classe amb alumnes grans de l'Institut, els seus semblants irradien orgull, goig i felicitat. Em considero molt afortunada  en sentir tots els seus rostres i acompanyar-los en aquest procés de joia vital, és gratificant, reconfortant i molt esperançador, i per això us vull donar les gràcies a tots plegats, alumnes i professors implicats @Mercè Gil, per voler fer aquest camí i fer-ho tan grat.


Del que vagi succeint, l'elaboració mateixa, ho anirem plasmant en el blog de FILOUSEE, en canvi, els resultats definitius de cadascuna de les sessions seran penjats en aquest blog de FOTOFILO. Esperem que el resultat de les sessions sigui realment fructífer per a tots, el desig de què així sigui és el rumb distintiu d’aquestes trobades filosòfiques.  

  

-YoliFilo.

2 comentaris:

  1. HOLA YOLANDA , SOMOS MARI Y CAMILA DE LA USEE ,QUERIAMOS PREGUNTAROS QUIENES ESCRIBIERON ESAS CARTAS TAN KUKIS PARA NOSOTROS . NOS ENCANTO A TODOS LOS ALUMNOS EL TRABAJO Y,LAS PREGUNTAS Y LOS ALUMNOS QUE ERAN MUY BUENOS. A CAMILA Y A MI NOS ENCANTO NUESTRAS CONPAÑERAS PORQUE ERAN MUY CARIÑOSAS. TENEMOS PROPUESTAS: DE CADA MES CAMBIAR DE ALUMNOS PARA ASI CONOCER MAS GENTE DE BATXILLERATO Y SALUDOS DE LA USEE PARA TODOS LOS ALUMNOS DE BATXILLERATO.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estimades Mari i Camila,
      Estic molt contenta, primer pel vostre comentari i suggeriment, segon en veure que el desenvolupament de l'experiència i el seu resultat ha estat bastant positiu tant per a vosaltres com per al grup en si.

      Us formulo una pregunta referent a la vostra proposta, la penseu i em transmeteu la resposta si us sembla bé.
      D'igual manera que proposeu canvi d'alumnes de batxillerat, vosaltres us canviaríeu? Sí/no, per què?

      Elimina