Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

2/05/2014

Per a mi seria un grandíssim honor ser un dels tutors d’aquests nens.

Aquests nens no són diferents a nosaltres, crec que no necessiten ajuda sinó una mica d’atenció, i jo li vull donar intentant que s’ho passi bé aquest dia o aquesta hora; amb això no intento que em donin un premi o que em donin més nota, ho faig perquè considero que la vida és ajudar als altres, sense recompensa, només amb la satisfacció de fer quelcom bo en aquest món. 

Perquè tots som especials....

                                                                                                                         -Alumne de Batxillerat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada