Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

4/17/2017

A L'HORA DE PRENDRE DECISIONS QUE ÉS MÉS IMPORTANT, L'EDAT O LES PERSONES QUE T'ENVOLTEN?

Quan ets petit les decisions dels teus pares t'influeixen més. Però quan vas creixent agafes més maduresa i consciència, i això suposa que dónes més importància a la teva opinió.

Post 28 fet per 4t A-Grup 5 -> 7 chicas sin cara

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada