Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

4/18/2017

Dubtar és una activitat crítica o ens hauríem de deixar portar pels estereotips i prejutjar a la gent?Principalment, cadascú té la seva manera de pensar i de ser, és a dir, que la gent no pensi el mateix que tu, no vol dir que la teva idea o opinió sigui incorrecta. Per tant, pensem que dubtar no és una activitat crítica encara que no pensis el mateix que tothom, simplement, pots estar donant un altre punt de vista sense la necessitat de veure el que tothom vol que vegis, només pel fet de seguir un estereotip.

Estem acostumats a una societat condicionada per la moda i la fama, a què tot allò que no passi per un colador estàndard mental, no és benvingut i ens resulta estrany. Sí, som diferents i també les nostres opinions o maneres de pensar. Per aquest motiu, ens hem de sentir orgullosos pel que som i no pel que volen que siguem, ja que la diversitat remarca una varietat immensa de punts de vista amb la qual podem veure el món.

Una cosa que ens diferencia a les persones dels robots és la llibertat d'opinar i decidir. A vegades ho estem perdent, ja que acabem amb la nostra llibertat, quan deixem que opinin per nosaltres i quan fem cas als estereotips, tot per no sentir-nos exclosos d'un sistema social, al qual dediquem bona part de la nostra vida, pensant que això ens farà ser millors. El que no sabem és que ja som millors amb les nostres imperfeccions que ens fan únics, seguir aquest sistema fa que siguem pitjors.

                                                                        
Post 29 fet per ELS GOONIES-3r A     


Maa de la O!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada