Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

7/01/2017

És possible que els refugiats siguin lliures?


Imagen relacionadaÉs possible que els refugiats siguin lliures si primer els acollim. Encara que sigui difícil per a nosaltres ens dóna una idea què sent l'altra persona que acaba d'arribar, no coneix res i necessita ajuda per orientar-se. L'arribada d'un refugiat a Europa implica trobar una nova vida en un terreny completament desconegut. Pensem que els refugiats venen a Europa per fugir dels conflictes del seu país perquè pensen que Europa és un continent pacífic i els poden ajudar a començar una nova vida.

POST 38 EL CLUB DELS POETES MORTS
3rB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada