Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

7/01/2017

Per què jutgem a la gent?


Tenim tendència a jutjar perquè són diferents del nostre entorn o a nosaltres. Ho fem ja que no estem acostumats a veure a algú que no sempre veiem. Tots creiem que tothom hauria de ser com nosaltres volguéssim que fos, però en realitat hauríem d'obrir-nos a pensar que el que és diferent no té per què ser dolent, i és això el que no entenem. No s'ha de jutjar a la gent abans de mantenir contacte, ja que no és just, perquè tampoc han fet res perquè se'ls tracti de tal manera.


POST 36 fet per: LA ROSA DELS VENTS                                         3er A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada