Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

2/05/2017

Bon dia alumnes de l'ESO,

Vull felicitar-vos per la vostra feina, estic molt contenta dels vostres treballs, em sorpreneu cada cop que tinc l'oportunitat de llegir o publicar el resultat de l'esforç d'unes setmanes de reflexió al voltant d'un tema vinculat a aspectes profunds.

Us recordo les passes per dur a terme l'elaboració i el correcte enviament de la FotoFilo, ja que hi ha alguns posts que no els puc publicar per aspectes formals, espero que sigui del vostre ajut i els pugueu reenviar de forma corregida per donar-los a conèixer.

1. Tenint la fotografia en la pantalla del dispositiu-mòbil, se selecciona "enviar per correu". I s'hi posa l'adreça mail del blog:
filoyoli.princepdegirona@blogger.com
2. En l'assumpte del mail, s'escriu la pregunta. (majúscules i SENSE FALTES!!!)
3. A l'interior, al cos del missatge, al peu esquerre de la foto la resposta consensuada(SENSE FALTES), i just a sota d'aquesta "Post fet per "Àlies del grup"" (amb P i primera inicial "Alies" en majúscules), seguit del nivell -classe i grup.
4. S'envia.

* La fotografia o el conjunt de fotografia-resposta NO S'HA DE COMPARTIR O CONVIDAR A EDITAR, SINÓ QUE HA D'ESTAR INSERIDA EN EL COS DEL MISSATGE.

*********************************
Recull de la sessió:
a) En cada sessió un membre del cada grup farà també de secretari, sent aquesta una tasca rotatòria.
b) Primer a classe, en un full en brut recolliu totes les idees, mètodes d'acord i raons. Després és important que el secretari passi aquesta tasca a casa per tal de ser impresa.
c1) En la part primera del full ha de quedar reflectida la foto, pregunta, resposta, àlies i grup.
c2) En la segona part, del mateix full, caldrà fer constar el procés d'acord de totes les preguntes i respostes plantejades, i revelar com heu arribat al consens tant de la pregunta com de la resposta.
És important que intenteu argumentar, donar les raons de la selecció, justificar-ho.
d) Un cop imprès ho deixeu a la safata de Filosofia de les conserges.

És molt grat per a mi veure els vostres pensaments impresos en imatges i paraules, és esperançadora la vostra reflexió davant de temes que ens humanitzen, espero que d'igual manera quedin impresos aquests missatges en la vostra manera de fer, que a modus de les sabatilles, no únicament ho penseu sinó que ho porteu a la pràctica fent un món més habitable.
Felicitats, continueu així!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada