Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

2/05/2017

Pensem abans de parlar?


IMG-20170119-WA0027.jpg

De vegades no pensem abans de parlar. Per exemple, quan entrem en una baralla, una discussió, o quan estem molt enfadats... no trobem les paraules més adients i acabem dient el primer que ens passa pel cap.

Si penséssim abans de parlar, hi hauria menys discussions i baralles i tots ens sentiríem millor sense aquestes situacions tan negatives. Només la pau i la tranquil·litat ens definirien als humans.

 Post 17- fet per El club dels poetes morts,3r ESO BCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada