Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

2/17/2017

SI SOM INNOVADORS, SOM CREATIUS?

Això només depèn de la persona que vulgui ser-ho. Si aquesta persona no  creativitat mai podrà innovar.

En cas contrari, aquesta persona que tingui més innovació serà més creativa i li anirà millor a la vida. Tots els éssers humans depenem de la innovació per ser creatius i avançar cap al nostre futur pròxim.Post 19 fet per EL CLUB DELS POETES MORTS
3r ESO B


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada