Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

3/05/2017

La violència o l'ajuda?

Els drets humans
  1. La violència no serveix per a res, perquè només fa quedar-se sol, en canvi l'ajuda entre tots fa tenir una vida feliç.
  2. La vida podria ser més feliç si no hi hagués violència, però per mala sort encara n'hi ha.
  3. Si pensem bé per a què serveix la violència no serveix per a res, i a sobre després et queda la inquietud..


Hem escollit el primer perquè defineix molt bé el problema de la violència i la possibilitat  d'ajuda.
   Post 20 fet per: Litte Einsteins  2nd Eso A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada