Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

3/05/2017

Som compulsius si comprem coses que no necessitem?

20170228_125159.jpg


En la nostra societat cada cop hi és més present el consumisme. Hem acabat comprant simplement per consumir, és a dir, comprem sense la necessitat de que allò realment tingui alguna utilitat per a nosaltres.

Però el fet de consumir no té perquè ser dolent sempre i quan ho facis amb seny, quan aquest es transforma en un hàbit és quan hi tenim el problema.  

En un passat, treballàvem per poder cobrir les nostres necessitats primàries, ara que ja les tenim cobertes, han sorgit altres de secundàries i per cobrir-les, ho solucionem consumint de manera compulsiva.

La nostra conclusió és que donar-te un capritx de tant en tant, no és nociu i fins i tot pot ser saludable, però consumir sense tenir cap necessitat és ser compulsiu.

Post 22 fet per Els Goonies
3r A


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada