Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

3/23/2017

La creativitat s’aprèn? O és un do?


Tothom en aquest món, absolutament tothom, té creativitat, tots naixem amb creativitat, tot i això hi ha gent que la sap desenvolupar millor que altres. La creativitat no és copiar idees d'altres persones, fent això no som originals, sinó que tan sols ens estem inspirant.

La creativitat és una habilitat de la qual podem disposar tots. Molts l'apliquen diàriament, o gairebé sempre, en canvi d'altres els hi costa més mostrar-se creatius.

Però el que molta gent no sap és que aportant idees creatives potser estan ajudant a un munt de gent, o potser estan fent una bona labor per a la ciutat o el barri, o fins i tot per a si mateixos, i és que sense creativitat, podria ser que res del que tenim ara hagués existit. El més petit dels nostres pensaments creatius pot ser d'utilitat.
                           
                         Post 24 fet per  LA ROSA DELS VENTS
                                                                                                            3r A

IMG-20170130-WA0001.jpg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada