Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

3/05/2017

Com saps que el que tu veus és vàlid i/o la veritat i no és el que veuen els altres?Sempre i que es respecti la dignitat i els drets de tota persona tots els punts de vista són vàlids. No hi ha cap que sigui incorrecte, millor o pitjor que els altres.

Tenim diferents opinions sobre el que veiem, ja que cadascú pot veure una mateixa situació però interpretar-la d'una altra manera. No sabem mai qui diu la veritat, perquè cadascú explicarà el que més li convé, el que ha entès o el que l'ha afectat més.

En conclusió, cada persona té el seu propi punt de vista, per tant, no podem afirmar que el que veiem o el que veuen els altres és vàlid o no, veuràs el que els teus ulls vulguin veure i en sàpigues interpretar.
Post 21 fet per Els Goonies
-3r A-Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada