Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

3/23/2017

Per què discutim?

Diumengue 21.01.17 227.JPG

Discutim perquè les persones tenim punts de vista diferents dels aspectes de la vida. El fet de discutir succeeix perquè cada persona vol expressar la seva opinió i tenir sempre la raó.  De vegades no ens resulta gens fàcil controlar les nostres emocions al moment  de dialogar amb els  altres i acabem discutint, menyspreant  al que pensa diferent, creant situacions de tensió i sense arribar a cap solució.

                     Post 23 fet per LA ROSA DELS VENTS
                                                                                          3r ESO A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada