Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

2/07/2017

REALMENT LA FELICITAT ÉS ALLÒ QUE CREIEM QUE ÉS?

IMG-20170130-WA0038.jpg
​​​​​​​Moltes vegades associem la felicitat amb la victòria o amb els diners, quan en realitat la felicitat no està fora sinó dins nostre. La felicitat no és un viatge amb un destí, és l'actitud amb què viatgem per la vida.
Tothom pot ser feliç? És una sensació que no et sents perdut, ni sol, sinó que tens tot allò que realment importa: est capaç de sentir que el teu cor segueix bategant, saps agrair la família i els amics.

"Per sentir què és la felicitat, primer has d'haver sentit què és el dolor". Això ens dóna a entendre que, fins que no ens falta aquella cosa que realment ens fa sentir vius, no sabem diferenciar la felicitat del que no ho és, i no apreciar realment el que és important en les nostres vides.
Post 18 fet per Els Goonies, 3r ESO A


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada