Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

4/22/2014

Per què de vegades el sentit de la nostra existència apunta a una espera?

Pregunta feta per Cristina Botía;
Per què de vegades el sentit de la nostra existència apunta a una espera?

Resposta de Camila;
Jo crec que a la vida s'ha de complir una missió i que aquest és el nostre objectiu. El destí decideix aquesta missió perquè sap que és el millor per a aquesta persona. També hi ha vegades en què esperem que vingui alguna cosa millor i tenim l'esperança de ser més feliços en un futur, potser després d'aconseguir complir la nostra missió ho siguem.

17è Post

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada