Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

4/01/2014

Per què la confiança és tan difícil de guanyar i tan fàcil de perdre?

8è Post
Autora resposta: Camila.

Hi ha molta gent que és hipòcrita i que aparenta el que no és. Jo sóc desconfiada per protegir-me i estar més segura.

La confiança no es compra, es guanya i es valora. És important confiar en tu mateixa i poder tenir algú amb qui et sentis segur, a qui li puguis contar els teus secrets i els teus problemes sense preocupar-te perquè saps que ell o ella és lleial i mai no em trairà.

Per a mi el més important, si vols confiar en algú, és que aquesta persona sigui sincera, bondadosa, lleial i que transmeti seguretat.

Si una persona em traeix, em sento decebuda, melancòlica i insegura, però si aquesta persona se sent penedida i em dóna una explicació sincera, la puc perdonar.

--
Autora pregunta: Cristina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada