Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

4/02/2014

"Per què fem el que fem?"

“Per què fem el que fem?”

Hi ha algunes coses que les fem perquè les hem de fer, són una obligació. Per exemple, si hem de fer un examen, el fem i ja està, no hi ha altra opció.
En canvi, crec que hi ha altres coses que les fem perquè volem, perquè ens ve de gust o perquè ens agrada fer-les. Una cosa que jo faig perquè m’agrada és ballar, és una cosa que jo he decidit.
De totes maneres, encara que hi hagi moments en què fem les coses lliurement, mai tindrem una llibertat absoluta pel que fa a les nostres accions.

12è Post
Autora resposta: Fàtima
Autora pregunta: Marta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada