Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

4/23/2014

Sant Jordi filosòfic.


 

Avui serà un gran dia, dia en què afloren joiosament aspectes definitoris nostres, ens reunim per a celebrar allò que forma part del gran debat filosòfic, què fer prevaldre els sentiments ( i/o fugacitat) o el pensament-raó (eternitat)? Què t'agrada més, la rosa, o el llibre?, tots dos, potser?, o creus en la seva incompatibilitat? Si és així, tingues present que la rosa es marceix, en canvi el llibre perdura, i si el llibre és bo, adquireix més valor en les segones lectures...................................................Per cert, l'amistat i/o l'amor etern, el sentiment que sempre perdura, és un sentiment que només s'adhereix fent ús de la raó.

Bon Sant Jordi.

   -YoliFilo-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada